Cărțile autorului Allen Ginsberg

Allen Ginsberg (1926-1997) este unul dintre „patriarhii” Generatiei Beat si cel mai elocvent purtator de cuvint al acesteia. Primul sau volum, Howl si alte poeme (1956), a fost recunoscut drept vocea tinerilor revoltati ai anilor ’50. In anii ’60, Ginsberg s-a implicat activ in protestele impotriva razboiului din Vietnam, publicind mai multe volume, printre care se numara Reality Sandwiches (1963) si Planet News (1969). Pentru The Fall of America i s-a decernat National Book Award in 1974. Volumul de fata este o antologie ce acopera intreaga perioada de creatie a lui Ginsberg si in care figureaza, pe linga poeme celebre precum Howl (1956), America (1956) si Kaddish (1961), creatii de data mai recenta, din volume ca White Shroud (1986) sau Cosmopolitan Greetings (1994).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.