Cărțile autorului Iulia Motoc

Iulia Motoc este profesor la Universitatea Bucuresti, director al Masterului European al Drepturilor Omului, Venetia, precum si avocat in cadrul Baroului Bucuresti. Cadru didactic pentru Drept International, specialist inter­national in drepturile omului, fost raportor ONU pentru RD Congo si presedinte al Subcomisiei pentru drepturile omului. Membru in Comitetul ONU al Drepturilor Omului din anul 2006. Doctor in etica si doctor in drept international (Université Paul Cézanne Aix‑Marseille III). Profesor invitat in mai multe universitati din Europa si SUA, printre care Yale University si NYU. A publicat numeroase carti si articole dedicate dreptului international si relatiilor internationale in tara si in strainatate: Interpréter la guerre, les exceptions de l’article 2&4 de la Charte ONU devant le Conseil de sécurité (Babel, Bucuresti, 1997), Droit inter­national public, précis (coautor, Editura Universitatii Bucuresti, Bucuresti, 1996), „Conceptions of pluralism and international law”, in E. Jouannet, H.R. Fabri, V. Tomcievitz, Proceedings of the ESIL, Selected proceedings of the European Society of International law, A quoi ça sert le droit international (Hart, Oxford, 2008), Uniunea Europeana: Dreptul si politica largirii la Est (Paideia, Bucuresti, 2001), Teoria relatiilor internationale: sursele filosofiei legale si morale (Paideia, Bucuresti, 2001), Plaidoyer pour les droits de l’homme (2008).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.