Cărțile autorului Șerban Filip Cioculescu

Serban Filip Cioculescu (coordonator) estedoctor in Stiinte politice, este cercetator stiintific in domeniul studiilor de securitate la Institutul pentru Studii Politice de Aparare si Istorie Militara din Bucuresti si lector la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti, catedra de Relatii Internationale si Studii Europene. Domeniile sale de specializare sunt: teoria relatiilor internationale, studii strategice, studii de securitate, drept international public. A predat sau preda cursuri despre organizatii internationale, introducere in relatiile internationale, crize si conflicte inter­nationale si drept international. A publicat Introducere in teoria relatiilor internationale (Editura Militara, Bucuresti, 2007, volum distins cu premiul „Cartea lunii” de catre Ministerul Afacerilor Externe) si România postcomunista in ecuatia strategica a vecinatatilor: Balcanii, Marea Neagra si Orientul Mijlociu Extins (Editura Universitatii Bucuresti, Bucuresti, 2009). De asemenea, a publicat peste 30 de articole in reviste stiintifice din tara si din strainatate.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.