Cărțile autorului Ádám Bodor

Adam Bodor (nascut in 1936) a trait in Romania pina in 1982. Intre 1952 si 1954 a fost detinut intr-o inchisoare politica, condamnat pentru participarea sa la IKESZ (Organizatia Ilegala Anticomunista, pe care o fondase). Despre experienta carcerala de la Gherla, Bodor vorbeste explicit intr-o carte aparuta recent, A börtön szaga (Mirosul puscariei, 2001). Cartile care l-au facut cunoscut peste tot in lume, Zona Sinistra (1992) si Vizita arhiepiscopului (1999), sint, amindoua, romane ale unor lumi inchise, nelinistitoare, cu reguli proprii in care individul nu e decit o rotita a marelui mecanism social. Bodor este de asemenea un cunoscut scenarist, a lucrat cu regizori maghiari celebri, a caror filme au avut mare succes la festivalurile de film din Ungaria si Europa. 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.