Cărțile autorului Cornel Ailincăi

Cornel Ailincăi este profesor asociat al şcolii doctorale a Universităţii de Artă şi Design, Cluj-Napoca, unde predă un curs de dezvoltări conceptuale în artele vizuale, fondator şi preşedinte al Fundaţiei pentru cercetări şi studii avansate în ceramică CERAMART, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România şi doctor honoris causa al Universităţii Naţionale de Arte „George Enescu” din Iaşi. Una dintre lucrările sale fundamentale, aflată la a patra ediţie, Introducere în gramatica limbajului vizual a apărut în 1982, fiind reeditată în 2000 cu titlul Gramatica formelor vizuale. A mai publicat volumul Opera fereastră (Editura Dacia, 1992), precum şi articole în publicaţii de specialitate.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.