Cărțile autorului Radu Murea

Radu Murea este doctorand al Facultatii de Istorie si Filosofie din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai”, cu o teza despre tendintele modernizatoare din lumea islamica. Este membru al Centrului de Analiza Politica al Universitatii „Babes-Bolyai” si face parte din board-ul editorial al Revistei Europolis. Journal of Political Analysis and Theory. A coordonat, impreuna cu Vasile Boari si Stefan Borbély, volumul Identitatea Romaneasca in Context European. Coordonate istorice si culturale (2009) si Romania dupa douazeci de ani (2010, 2 vol.) alaturi de Vasile Boari si Natalia Vlas.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.