Cărțile autorului James Canton

James Canton, expert in futurologie cunoscut la nivel mondial, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu, este presedinte al Institute for Global Futures, specializat in analiza si prognoza fenomenelor sociale si politice, profesor la Kellogg School of Management. A facut parte din comitetele consultative ale Media Lab din cadrul MIT si Motorola Corporation. A fost comentator la CNN, iar articolele sale au aparut in Fortune, The Wall Street Journal, Bloomberg Report, The New York Times, US News & World Report si CEO Magazine. A mai publicat Technofutures: How Leading-Edge Innovations Will Transform Business in the
21st Century (2004).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.