Cărțile autorului Katie Fforde

Katie Fforde s-a nascut in 1952, in Marea Britanie, este fondatoare a programului Katie Fforde Bursary, menit sa ofere o sansa scriitorilor care inca nu s-au bucurat de semnarea unui contract de publicare pentru cartile lor; a facut parte dintre membrii faimoasei Romantic Novelists Association pentru mai multi ani, iar de curind a fost aleasa in functia de conducere a acestei organizatii. Din 1995 pina in prezent a publicat 16 romane de dragoste, foarte apreciate de public, majoritatea figurind in topul celor mai vindute carti britanice – Living Dangerously (1995), Life Skills (1999), Artistic Licence (2001), Going Dutch (2007), Wedding Season (Se poarta nuntile, 2008). Katie Fforde locuieste in Gloucestershire, impreuna cu sotul si copiii; printre hobby-urile ei se numara indeletnicirile casnice, insa, din pacate, declara autoarea, nu le poate acorda prea mult timp, din cauza tuturor talk-show-urilor de dupa-masa, pe care considera ca e de datoria ei sa le urmareasca!

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.