Cărțile autorului Adrian Oțoiu

Adrian Otoiu (n. 1958) este conferentiar universitar de literatura de expresie engleza si teorie literara la Facultatea de Litere a Universitatii de Nord, Baia Mare. Doctorat in literatura romana, Universitatea „Babes-Bolyai“, Cluj-Napoca. Membru al Uniunii Scriitorilor din Romania din 1997. A mai publicat proza scurta (Chei fierbinti pentru ferestre moi, Paralela 45, 1998; Stingacii si enormitati, Paralela 45, 1999) si critica literara (Trafic de frontiera. Proza generatiei ’80, Paralela 45, 2000; Ochiul bifurcat, limba sasie. Strategii transgresive in proza generatiei ’80, Paralela 45, 2003). A tradus romanul lui Flann O’Brien At Swim-Two-Birds (La doi lebadoi, Paralela 45, 2005). Traduceri din proza sa au fost publicate in Ungaria si Statele Unite.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.