Cărțile autorului Mihai Ungureanu

Mihai Ungureanu este lector universitar doctor in cadrul Facultatii de Stiinte Politice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) din Bucuresti. Este titular al disciplinelor Teoria alegerii rationale, Partide si sisteme electorale si Guvernare si alegeri publice. A publicat mai multe lucrari, dintre care mentionam: „Two new solutions for Sen’s impossibility of a paretian libertarian” (Innovative Issues and Approaches in Social Sciences, vol. 2, nr. 2, 2009), Paradoxuri libertariene in Teoria Alegerii Sociale, vol. 1: Concepte si rezultate fundamentale (Economica, 2011); vol. 2: Analiza informationala a paradoxurilor libertariene (Economica, 2012); „Science and social responsibility: The «bureaucratic wars» from Public Choice Theory” (European Journal of Science and Theology, vol. 8, supl. 1, 2012) si Economic and Evolutionary Approaches in Social Sciences (coord., Wolters Kluver Romania, 2014). Printre interesele sale de cercetare se numara: filosofia stiintelor sociale, teoria alegerii sociale, teoria alegerii publice, neoinstitutionalismul de tip alegere rationala, economia comportamentala si politica comparata.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.