Cărțile autorului Roxana Dreve

Roxana‑Ema Dreve (n. 18.02.1981) este licentiata a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii „Babes‑Bolyai”, Cluj‑Napoca, specializarea franceza­­‑norve­giana. A absolvit masteratul de Literaturi francofone – Dialog inter­cultural de la aceeasi universitate. A beneficiat de burse de studiu la Universitatile din Lund (Suedia) si Bergen (Norvegia), precum si de un curs de per­fectionare la Universitatea din Nassjo (Suedia). Din 2005 preda limbile suedeza si norvegiana la Catedra de Limbi si Literaturi Scandinave (UBB), unde ocupa postul de asistent universitar. Pregateste, concomitent, o teza de doctorat asupra operei literare a lui J.M.G. Le Clezio si Goran Tunstrom. A mai publicat un volum de poezii, intitulat Masca de inger (2007).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.