Cărțile autorului Ruxandra Ivan

Ruxandra Ivan este lector la Catedra de Studii Europene si Relatii Internationale, Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti, doctor in Stiinta Politica al Universite Libre de Bruxelles, cu o teza despre politica externa romaneasca dupa 1989, cercetator asociat la Centre d’Etude de la Vie Politique la Universite Libre de Bruxelles si cercetator la Institutul Diplomatic Roman. A publicat numeroase articole stiintifice in reviste de specialitate pe teme de politica internationala si a coordonat volumul Directii principale in studiul relatiilor internationale in Romania, Editura Institutul European, Iasi, 2007. A mai publicat Romania si procesul constitutional al Uniunii Europene. Participarea la Conventia privind viitorul Europei, Editura Universitatii din Bucuresti, Bucuresti, 2008. Domeniile principale de competenta: politica externa romaneasca, politica internationala, teorii ale relatiilor internationale.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.