Cărțile autorului Cathy Kelly

Cathy Kelly s-a nascut la Belfast, in Irlanda de Nord, a crescut la Dublin si si-a inceput cariera ca jurnalista la unul dintre cotidienele importante irlandez, lucrind citiva ani ca reporter si editorialist, apoi specializindu-se pe cronica de film. Romanul ei de debut, Woman to Woman, a aparut in 1997, iar de atunci a scris inca zece romane de succes care au intrat in topul celor mai bine vindute carti in Marea Britanie si Irlanda si au fost traduse peste tot in lume. Dintre acestea mentionam : Someone Like You, publicat in 2005 (Cineva ca tine, in pregatire la Editura Polirom), care a primit premiul Parker RNA pentru cel mai bun roman de dragoste al anului, Always and Forever (Pentru totdeauna, 2005 ; Polirom, 2009), Lessons in Heartbreak (2008), Once in a Lifetime (2009). Cathy Kelly a fost numita in functia de Ambasadoare a Irlandei pentru organizatia UNICEF, ocazie cu care a vizitat statele Mozambic si Rwanda. In cadrul UNICEF s-a implicat in proiecte care aveau ca scop ingrijirea copiilor orfani sau afectati de virusul HIV.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.