Cărțile autorului Maureen Lindley

Maureen Lindley s‑a nascut in Berkshire, si‑a petrecut copilaria in Scotia, a avut diverse slujbe, printre care fotograf, negustor de antichitati si designer de rochii, urmind ca, in cele din urma, sa isi definitiveze studiile si sa se specializeze in psiho­terapie. Jurnalul Perlei Orientului este romanul ei de debut, publicat in 2008, cu mare succes la public. Este o carte fasci­nanta, care isi propune sa redea, pe cai fictive, cum recunoaste autoarea, adevarata poveste a unei cunoscute eroine asiatice, cu o personalitate controversata. In prezent, Maureen Lindley locuieste in Wye Valley, un orasel din vecinatatea Tarii Galilor, cunoscut pentru frumusetea locurilor sale, impreuna cu sotul si fiica sa.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.