Cărțile autorului Julia Llewellyn

Julia Llewellyn este jurnalista de succes, semnind frecvent pentru Sunday Telegraph, Sunday Times si multe alte publicatii. In 2004 a debutat cu romanul Love Trainer, o comedie romantica devenita peste noapte bestseller, mai ales datorita fermeca­toarei prota­goniste, care isi face o cariera din a oferi sfaturi amoroase femeilor care au suferit de pe urma relatiilor ghinioniste. Celebra intrebare: „Oare poti sa educi un barbat asa cum ai dresa un ciine?” a stirnit polemici, amuzament si largul inters al publicului. I-au urmat alte trei ro­mane, If I Were You (2006), Amy’s Honeymoon (2007) si, cel mai recent, The Model Wife (2008), cu acelasi succes masiv la public. Julia Llewellyn traieste in prezent la Londra, impreuna cu familia.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.