Cărțile autorului Romanița Constantinescu

Romanita Constantinescu este lector universitar doctor la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Litere, unde preda teoria literaturii si studii culturale. Stagii de cercetare si predare la universitatile din Freiburg, Viena, Koln si Heidelberg. Este membra a Asociatiei de Literatura Generala si Comparata din Romania. A semnat numeroase studii in volume colective si in publicatii de specialitate, precum si lucrarea Selbstver moglichungsstrategien des Erzahlers im modernen Roman (Peter Lang, 1998). A coordonat volumul Identitate de frontiera in Europa largita. Perspective comparate (Editura Polirom, 2008).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.