Cărțile autorului Rodica Macrea

Rodica Macrea (n. 1938) este medic primar psihiatru, doctor in Stiinte medicale, profesor consultant la Catedra de Psihiatrie si coordonator al masteratului de sexologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca. A fost sef de catedra si sef de sectie in perioada 1999-2003. S-a remarcat printr-o participare prodigioasa cu lucrari stiintifice la congrese din Romania si din strainatate. Dintre numeroasele lucrari publicate amintim: Psihiatrie Clinica. Ghid Alfabetic (1974, in colaborare); Curs de Psihiatrie (1973, 1975, 1982, in colaborare); Sexualitatea – aspecte medico-sociale (1999); Actualitati terapeutice in Psihiatrie (2001). A publicat numeroase studii in extenso in reviste medicale romanesti si straine cotate ISI (InfoMedica, Obstetrica si Ginecologia, Clujul Medical, Revista Romana de Psihiatrie, Revista Romana de Sanatate Mintala, Romanian Journal of Psychopharmacology, Romanian Journal of Legal Medicine, Bulletin de l’Union Medicale Balkanique, Addictologia Hungarica, Revista Internacional de Tanatología y Suicidio, European Psychiatry, Sexual and Relationship Therapy). Membru in granturi nationale (CEEX, CNMP), internationale (DASCI), investigator principal in studii clinice multicentrice.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.