Cărțile autorului Curtis Sittenfeld

Elizabeth Curtis Sittenfeld s-a nascut in 1975 in Cincinnati, Ohio, a studiat la Stanford University, unde a urmat cursuri de Creative Writing, si a intrat treptat in atentia unor reviste literare, cistigind diverse premii pentru literatura. A facut cariera in jurnalism, scriind pentru publicatii de prestigiu, precum People Weekly, The New York Times sau The Washington Post. O prezenta inedita in literatura americana contemporana, Curtis Sittenfeld a captat atentia criticilor cu romanul ei de debut, Prep, ales de The New York Times printre cele mai bune zece carti ale anului 2005. Aceeasi carte ii aduce autoarei nominalizarea la Orange Prize si atrage dupa sine semnarea unui contract cu studiourile Paramount Pictures. In vara anului 2006, Curtis Sittenfeld publica un al doilea roman de succes, Man of My Dreams (Barbatul visurilor mele), care, alaturi de Prep, este tradus in peste douazeci si cinci de limbi. Comparata de critica literara cu Sylvia Plath si J.D. Salinger, Curtis Sittenfeld este o voce proaspata a literaturii americane, cu un timbru propriu si bine definit. Romanul Prep a aparut si in limba romana la Editura Polirom, in anul 2009.


Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.