Cărțile autorului Mihai Găinușă

Mihai Găinușă (n. 6 noiembrie 1970, Sibiu), absolvent al Școlii Superioare de Jurnalism, în prezent masterand al Facultății de Film (Scenaristică) din cadrul UNATC, este cunoscut atât prin implicarea în divertismentul de televiziune, cât și prin emisiunile matinale realizate la mai multe posturi radio. În prezent realizează, alături de Oana Paraschiv, emisiunea „Matinal efervescent”, la Național FM. Dincolo de activitatea sa media, Mihai Găinușă s-a remarcat și ca autor de beletristică, prin volumele de proză scurtă Trialoguri cârcotașe (2003), Cotcodăceli (2004), Jurnal din viitor (2011), dar și prin romanul Fără cap și fără coadă (2007). La Editura Polirom au apărut, sub semnătura sa, Povestiri mortale (2009) și Scândura de frizerie (2010), care s-au bucurat de un mare succes.

Foto: © Marius Portik

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.