Cărțile autorului Maurice G. Dantec

Sint o masinarie. Pastrez o distanta egala atit fata de natura si artificial, respectiv, de frumusete si abominatie, cit si fata de stiinta si revelatie”, noteaza pe site-ul lui (www.mauricedantec.com) Maurice G. Dantec, nascut la Grenoble in 1959. Si-a facut studiile intr-un liceu din zona Parisului, iar dupa un an petrecut la Facultatea de Litere a fost muzician intr-o formatie de rock’n’roll-technopunk si redactor. Pasionat de science-fiction si de romanele negre, Maurice G. Dantec se dedica ulterior scrisului, publicind eseuri, apoi romane, dintre care amintim La sirene rouge (1993), care a obtinut premiul pentru cel mai bun roman politist, Les racines du mal (1995; Prix de l’Imaginaire) si Villa Vortex (2003; in pregatire la Editura Polirom).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.