Cărțile autorului Sam Savage

Sam Savage s-a nascut in 1940 in Carolina de Sud si a fost crescut sub influenta pasiunii mamei sale pentru poetii romantici englezi si a credintei nestirbite a tatalui in rationalismul darwinian. La virsta de 17 ani s-a mutat cu familia in Massachusetts, unde preferinta pentru pro­dusele contraculturii l-a facut sa se integreze perfect in atmosfera creata de generatia Beat. „Pe vremea aceea inca mai puteai sa fii un delincvent intelectual“, a declarat Savage intr-un interviu. Admis la Facultatea de Filosofie a Universitatii Yale, a abandonat-o in scurta vreme, pen­tru a se inscrie intr-un grup de protest impotriva arme­lor nucleare. Dupa citiva ani petrecuti la Paris, s-a intors la Yale, unde a obtinut un doctorat in filosofie, apoi si-a continuat studiile la Heidelberg. A lucrat intr-un atelier de reparat biciclete in Cambridge, Massachusetts, dupa care s-a retras in Sud, unde a schimbat mai multe mese­rii (pescar, timplar si tipograf, printre altele) si a scris poezii care i-au fost publicate, dar care nu-i placeau, si fragmente de roman care-i faceau placere, dar nu ajun­geau sa-i fie publicate. Firmin. Aventurile unei vieti sub­terane, romanul sau de debut, a aparut in 2006, iar in 2008 a devenit revelatia Tirgului de Carte de la Frankfurt, ajungind sa fie tradus in peste 30 de tari. La Editura Polirom au aparut Firmin. Aventurile unei vieti sub­terane (ed. I, 2009), Tipatul lenesului (2011).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.