Cărțile autorului Alexandru Paleologu

De acelasi autor: "Spiritul si litera" (Cartea Romaneasca,1970); "Bunul simt ca paradox" (Cartea Romaneasca, 1972); "Simtul practic" (Cartea Romaneasca, 1974); "Treptele lumii sau calea catre sine a lui Mihail Sadoveanu" (Cartea Romaneasca, 1978; ed. a II-a Vitruviu, 1995); "Ipoteze de lucru" (Cartea Romaneasca, 1980, ed. a II-a, Ed. Eminescu,1996); "Alchimia existentei" (Cartea Romaneasca, 1983); "Souvenirs merveilleux d’un ambassadeur des Golans" (Ed. Balland, Paris, 1990; trad. rom. "Minunatele amintiri ale unui ambasador al golanilor", Humanitas, 1993; "Sfidarea memoriei. Convorbiri cu Stelian Tanase" (DU Style, 1995, 1996). "Politetea ca arma: convorbiri si articole mai mult sau mai putin politice" (2000). L'Occident est a l'Est (essais) (2001). Volumul de eseuri "Despre lucrurile cu adevarat importante" a aparut in doua editii la Polirom.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.