Cărțile autorului Peter J. Hawkins

Peter J. Hawkins, presedinte al European School of Integrative Psychotherapy, profesor consultant in hipnoza si psihoterapie la ISMAI, Portugalia. In prezent preda cursuri pentru clinicieni in Italia, Spania si Portugalia. Este autorul mai multor carti despre hipnoterapie, traduse in mai multe limbi, precum si a numeroase lucrari si comunicari stiintifice. Este director a doua Institute Erickson si membru in consiliul editorial al European Journal of Clinical Hypnosis. A fost psiholog si consilier clinician autorizat si a condus mai multe proiecte ale Uniunii Europene in domeniul consilierii si psihologiei sanatatii in Romania, Uzbekistan si tari din Europa de Vest. A prezentat numeroase lucrari si workshopuri la conferinte internationale.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.