Cărțile autorului Barry Buzan

Barry Buzan este profesor de relatii internationale la London School of Economics si profesor onorific la Universitatea din Copenhaga. Din 2004 este redactorul-sef al European Journal of International Relations. Dintre lucrarile publicate, mentionam: The Mind Map Book (2000, in colab.), Regions and Powers: The Structure of International Security (2003, in colab.), Does China Matter?: A Reassessment (2004, coeditor), From International to World Society: English School Theory and the Social Structure of Globalization (2004), The United States and the Great Powers: World Politics in the Twenty First Century (2004).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.