Cărțile autorului Juan Martin Velasco

Juan Martin Velasco (nascut in 1934 la Santa Cruz del Valle, Avila) este profesor la Universitatea Pontificala din Salamanca, filiala Madrid. Intre 1977-1987, a fost rectorul Seminarului Conciliar din Madrid, unde preda si acum, iar din 1988 este directorul Institutului Superior de Pastorala. De acelasi autor: Catre o filosofie a religiei crestine (1970), Intilnirea cu Dumnezeu (a 2-a editie in 1995), Religia in lumea de azi (1978), Experienta crestina a lui Dumnezeu (1995), Introducere in fenomenologia religiei (trad. rom. la Editura Polirom).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.