Cărțile autorului Doug Harman

Doug Harman are peste 20 de ani de experienta ca jurnalist, scriitor, fotograf si tester pentru tehnologie si camere digitale. A publicat numeroase articole in diferite reviste si pe site-uri de fotografie digitala, printre care Amateur Photographer, What Digital Camera, Total Digital Photography, Digital Photographer, Pocket-Lint.com si fourthirds.com, Professional Photographer, Photography Monthly si Digital Camera Buyer. Este autorul unui ghid de buzunar pentru fotografiile facute cu telefonul mobil, Snap It, aparut in ianuarie 2008. Are propria galerie foto pe www.dougharmanphotography.co.uk si un magazin foto pe www.photoboxgallery.com/dougharmanphotography. De asemenea, a conceput si a prezentat un spectacol pe DVD cu fotografii digitale numit Doug Harman’s Guide to Digital Photography si le ofera clientilor sfaturi pentru valorificarea potentialului camerelor digitale pe care acestia le cumpara, realizarea unor fotografii mai calitative si imbunatatirea tehnicii lor fotografice. De asemenea, este unul dintre fondatorii companiei US3 Media Ltd (www.us3.com) si ai site-ului www.Best4Reviews.com, care comenteaza diferite tehnologii si prezinta recenzii si sfaturi pentru cumparatori.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.