Cărțile autorului Frederic Laupies

Frederic Laupies a urmat cursurile Universitatii Sorbona. Lucrarile sale se axeaza, in principal, pe filosofia morala si politica. Gindirea lui se bazeaza pe conceptele traditionale ale filosofiei franceze, de la Maine de Biran pina la Merleau‑Ponty, trecind prin Ravaisson si Bergson. Dintre lucrarile publicate, amintim: Premieres leçons sur le pouvoir (1994); Premieres leçons de philosophie (1996); Leçon philosophique sur le Temps (1996); Leçon philosophique sur le bonheur (1997); Leçon philosohique sur la sensibilite (1998); Leçon philosophique sur autrui (1999); Leçon philosophique sur le mal (2000); Leçon philo­sophique sur la representation (2001), Leçon philosophique sur l’echange (2002); Mesure et demesure. Dissertations (2003); La croyance. Premieres leçons (2003); La liberte (2004); La passion. Premieres leçons (2004); La justice. Premieres leçons (2005); L’action. Premieres leçons (2007); La beaute (2008).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.