Cărțile autorului Beth Harbison

Beth Harbison s-a nascut in Potomac, Maryland. A inceput sa scrie literatura inca din scoala primara, cind a mai adaugat vreo saizeci de pagini cartii ei preferate, Black Beauty. A publicat citeva carti de bucate care s-au bucurat de mare apreciere si este autoarea mai multor romane de dragoste. Clubul dependentelor de pantofi (2007 ; Polirom, 2008) este primul ei chick-lit, care a avut un succes formidabil inca de la aparitie, succes confirmat de publicarea, un an mai tirziu, a romanului Secretele unei dependente de pantofi. In prezent, Beth locuieste impreuna cu sotul si cei doi copii ai lor in apropiere de Washington, are la dispozitie o colectie enorma de pantofi, absolut impracticabili, si nici in cazul posetelor nu se lasa mai prejos, din cite marturiseste autoarea, insa este inconjurata de un grup de prieteni care din cind in cind o salveaza de la a lua decizii cu adevarat nefaste.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.