Cărțile autorului Adela Greceanu

Adela Greceanu (pseudonimul Adelei Maria Martin, nascuta Dutu) este scriitoare si jurnalista de radio. S-a nascut la Sibiu in 1975, a studiat jurnalistica, iar din 1998 lucreaza la Radio Romania Cultural si traieste in Bucuresti. A debutat in 1997 cu volumul de poezie Titlul volumului meu, care ma preocupa atit de mult... (Editura Eminescu), urmat de Domnisoara Cvasi (Editura Vinea, 2001) si Intelegerea drept in inima (Editura Paralela 45, 2004). In 2008 a publicat romanul Mireasa cu sosete rosii (Editura Polirom). In 1998 a aparut antologia critica Poezia romana actuala. De la Adela Greceanu la Leonid Dimov, realizata de Marin Mincu. Adela Greceanu a sustinut numeroase lecturi in tara si in strainatate, iar fragmente din cartile sale au fost traduse in germana, engleza, suedeza, bulgara, greaca, maghiara, italiana, turca, slovena, sirba si croata. Este inclusa in antologia de povestiri romanesti Skrapliv, aparuta in 2013 la editura suedeza 2244, parte a prestigiosului grup editorial Bonnier.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.