Cărțile autorului Carol Gilligan

Carol Gilligan (n. 1936) este un psiholog american cu o stralucita cariera academica la Harvard si Universitatea din New York. Cartea sa cea mai cunoscuta, considerata revolutionara, In a Different Voice: Psychological Theory and Women’s Development (1982), este o cercetare in care autoarea concluzioneaza ca fetele si baietii se dezvolta diferit din punct de vedere moral si etic. Carol Gilligan a fost desemnata de catre revista Time printre primii 25 de americani cu cea mai mare influenta asupra opiniei publice. Kyra (2008) este primul ei roman.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.