Cărțile autorului Olivier Nay

Olivier Nay este profesor de stiinte politice la Universitatea La Rochelle si profesor invitat la Universitatea Pantheon-Sorbonne (Paris I), iar din 2003 lucreaza in cadrul UNESCO. Printre temele sale de cercetare se numara institutiile politice, elitele politice, politicile locale. Alte volume publicate: Le gouvernement du compromis. Courtiers et generalistes dans l’action politique (coeditor, Economica, 2002); Dictionnaire de la pensee politique. Idees, doctrines et philosophes (coautor, Dalloz, 2005).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.