Cărțile autorului Jean-François Soulet

Jean-Francois Soulet este profesor de istorie contemporana la Universitatea Toulouse-Le-Mirail si la Institutul de Stiinte Politice din Toulouse. Este specialist in istoria comparata a lumii comuniste si in istoria societatii civile. Dintre lucrarile publicate, amintim: Histoire de la dissidence en URSS et dans les democraties populaires depuis 1953 (1982), La mort de Lenine. L’implosion du systeme communiste (1991), La revolte des citoyens (2001), precum si eseuri despre istoria imediata, Precis d’histoire immediate (1989), L’histoire immediate (1994). La Editura Polirom a mai aparut Istoria comparata a statelor comuniste din 1945 pina in zilele noastre (1998).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.