Cărțile autorului Dan Dana

Dan Dana (n. 1975) este doctor in istorie al Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales, Paris. Dintre numeroasele articole publicate in reviste de specialitate din tara si din strainatate, amintim: „Zalmoxis in Antonius Diogenes’ Marvels beyond Thule”, Studii Clasice, 34‑36, 1998‑2000; „Zalmoxis in Christian Context”, Ephemeris Napocensis, 9‑10, 1999‑2000; „Sapte note despre Herodot”, Thraco‑Dacica, 21, 2000; „Dacii si lupii. Pe marginea teoriei lui Mircea Eliade”, Studii si Cercetari de Istorie Veche si Arheologie, 51, 2000; „Les Daces dans les ostraca du desert Oriental de l’Egypte. Morphologie des noms daces”, Zeitschrift für Papyrologie und Epigraphik, 143, 2003; „Occultations de Zalmoxis et occultation de l’histoire. Un aspect du dossier Mircea Eliade”, Anabases, 5, 2007.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.