Cărțile autorului Robert Musil

Robert (Edler von) Musil (1880-­1942) s­a nascut la Klagenfurt, Austria, intr­o familie cu ascendenta nobiliara. Dezamagit de cariera militara (ale carei rigori vor fi descrise ulterior in celebrul sau roman, Ratacirile elevului Torless, 1906), se reorienteaza spre stiinta si filosofie: in 1908 obtine un doctorat in epistemologie la Universitatea din Berlin. Renuntind la o promitatoare cariera universitara, Musil se dedica scrisului, iar dificultatile materiale care ii vor marca intreaga viata isi pun amprenta asupra viziunii sale intunecate asupra lumii, care prefigureaza destinul framintat al Europei din prima jumatate a secolului XX.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.