Cărțile autorului Alis Vișan

Alis Visan este licentiata in kinetoterapie a Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii din Bacau, specializarea Kinetoterapie. De asemenea, este absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi. Este membra in diverse comisii de specia­litate, coordoneaza si ofera consultanta in alcatuirea programelor de kineto­terapie in mai multe centre de recuperare pentru copiidin Iasi. A efectuat stagii de pregatire in domeniul kinetoterapiei, terapiei ocupationale si psiho­motri­citatii, atit in tara, cit si in strainatate. In prezent lucreaza la Maternitatea „Cuza-Voda” (Sectia Neonatologie II) din Iasi, avind functia de kinetoterapeut.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.