Cărțile autorului Simona Butnaru

SIMONA BUTNARU este conferentiar in cadrul Departamentului de Stiinte ale Educatiei al Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. A obtinut titlul de doctor cu teza Principii si strategii de structurare a unui curriculum scolar intercultural. A scris lucrari in domeniul pedagogiei interculturale, dezvoltarii curriculare si formarii formatorilor. Domeniile sale de interes includ pedagogia generala, pedagogia interculturala, consilierea educationala si orientarea vocationala. Activitatea sa de cercetare din ultimii ani s﷓a concentrat asupra efectelor unor factori contextuali din mediul familiei si al scolii in interactiune cu factori individuali nonintelectuali asupra rezultatelor invatarii in adolescenta.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.