Cărțile autorului Liviu Chelcea

Liviu Chelcea este doctor in antropologie din 2004. in lucrarea de doctorat, sustinuta la University of Michigan, a analizat transformarile urbane, ale statului si ale relatiilor de rudenie in timpul nationalizarii caselor din Bucuresti din anii ’40-’50 si al restituirii lor dupa 1990. In 2005-2006 a fost bursier al Colegiului Noua Europa. Din 2005 este director al Centrului de studii si cercetari in domeniul culturii din subordinea Ministerului Culturii si Cultelor. In prezent preda sociologie si antropologie la Universitatea din Bucuresti. A publicat (in Romania, Ungaria si SUA) articole pe teme legate de sociologia urbana, economia informala, rudenie si consum, in urma unor burse de cercetare obtinute de la Ford Foundation, National Science Foundation, Wenner-Gren Foundation, CEU Research Support Scheme, SOCO-IWM, CNCSIS etc. Este coautor (impreuna cu Puiu Latea) al lucrarii Romania profunda in comunism: dileme identitare, istorie locala si economie secundara la Sintana, Nemira, 2000, si coeditor al cartii Economia informala in Romania: Piete, practici sociale si transformari ale statului dupa 1989, Paideia, 2005 (impreuna cu Oana Mateescu).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.