Cărțile autorului Jane Asher

Jane Asher s‑a nascut la 5 aprilie 1946, in Marylebone, Londra. Este actrita, scriitoare si femeie de afaceri. A lucrat in radio si televiziune, a aparut pe scenele teatrelor britanice si in peste 60 de seriale si filme si este autoarea a numeroase articole, carti despre ingrijirea copiilor, carti de bucate premiate, plus trei romane devenite bestselleruri. In prezent isi conduce propria firma din Chelsea, Jane Asher Party Cakes & Sugarcraft – patiserie, prajituri si torturi. Aflata permanent in mijlocul evenimentelor mondene si dedicindu‑si toata tineretea idealurilor sale artistice, scriitoarea a avut parte de o viata extrem de interesanta, fiind inconjurata de oameni de talent si personalitati ale vremii. Invitata in culise dupa un concert al trupei The Beatles, Jane i‑a intilnit pe membrii formatiei si se spune ca toti patru au cerut‑o in casatorie pe loc, dar numai Paul McCartney a ramas peste noapte la familia Asher. Cei doi s‑au logodit la scurt timp dupa aceea, iar Jane i‑a fost muza de‑a lungul anilor ’60. In 1971, la o petrecere, artista l‑a intilnit pe Gerald Scarfe, viitorul ei sot, cu care are doi copii, Katie si Alexander. Jane Asher este, de asemenea, una dintre figurile importante ale actiunilor de caritate. Este presedinta unei societati nationale a celor suferinzi de autism, vice‑presedinta unei organizatii pentru prevenirea accidentelor in rindul copiilor si a unui centru pentru copii cu deficiente de auz. Romanele sale – The Longing (1996), The Question (1998) si, cel mai recent, Losing It (Toata lumea pierde) – au fost primite cu mult entuziasm de publicul european.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.