Cărțile autorului Ellen Feldman

Ellen Feldman s‑a nascut in New Jersey si a studiat istoria la celebrul Bryn Mawr College, apoi la Columbia University din New York. Scrie romane istorice si carti de istorie sociala, preda in Statele Unite, Anglia si Germania si colaboreaza regulat la American Heritage si New York Times. Lucy (2003), biografia fictionalizata a familiei Roosevelt, s‑a bucurat de o mare apreciere in rindul publicului si al specialistilor. A mai publicat Conjugal Rites (1986), Looking for Love (1990), Too Close for Comfort (1994), Rearview Mirror (1996), God Bless the Child (1998).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.