Cărțile autorului Fernando Savater

Fernando Savater s-a nascut in 1947 la San Sebastian. A studiat filosofia la Universitatea Complutense din Madrid, unde si-a dat doctoratul in 1975 cu o teza despre Nietzsche si unde in prezent este profesor. A mai predat filosofia la Universitatea Autonoma din Madrid, ca profesor suplinitor, etica la Universitatea Tarii Bascilor si etica si sociologie la UNED, fiind profesor invitat si conferentiar in numeroase centre universitare din intreaga lume. Este colaborator permanent al ziarului El Pais si director al revistei Claves de razon practica. A facut parte din mai multe organizatii care militeaza pentru pace, impotriva terorismului si a nationalismului basc. Filosof, eseist, romancier si dramaturg, este cunoscut mai ales prin eseurile si articolele sale pe teme filosofice, politice si literare. A obtinut Premiul National pentru Eseu (1982), precum si Premiul Francisco Cerecedo (1997) si Premiul Ortega y Gasset (2000) pentru jurnalism. A fost finalist al Premiului Planeta cu romanul El jardin de las dudas in 1993.
Dintre volumele publicate: Ensayo sobre Cioran (1974; Eseu despre Cioran, Humanitas, 1998), Invitacion a la Etica (1982), Sobre vivir (1983), Las razones del antimilitarismo y otras razones (1984), El contenido de la felicidad (1986), Etica como amor propio (1988), Etica para Amador (1991; Etica pentru fiul meu Amador,
Arc, 2004), El valor de educar (1991; Curajul de a educa, Arc,1997), Politica para Amador (1992; Politica pentru fiul meu, Humanitas, 1999), El jardin de las dudas (1993), Las preguntas de la vida (1999), El valor de elegir (2003), Los diez mandamientos en el siglo XXI (2004), El Gran Laberinto (2005; Marele labirint, Arc, 2006).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.