Cărțile autorului Richard Powers

Richard Powers s‑a nascut in 1957, in Evanston, Illinois. Romanele sale sint un amestec surprinzator de genuri, caci autorul este pasionat de muzica si de stiintele exacte, iar aceste interese se imbina in mod spectaculos in cartile sale, dintre care amintim: Prisoner’s Dilemma (1988), The Gold Bug Variations (1991), Operation Wandering Soul (1993), Galatea 2.2 (1995), The Time of Our Singing (2003). Stilul sau inteligent si provocator se bucura de un mare succes de public, dar si de entuziasmul criticii, romanele sale obtinind numeroase premii si distinctii, printre care trei nomi­nalizari la National Book Critics Circle Award, Lannan Literary Award si James Fenimore Cooper Prize for Historical Fiction. 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.