Cărțile autorului Lucian Ciolan

Lucian Ciolan (n. 1974) este conferentiar doctor si seful Catedrei de Pedagogie a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti. Principalele sale domenii de interes vizeaza politicile publice si politicile educationale, metodologia cercetarii, formarea formatorilor, managementul performantei, proiectarea si dezvoltarea curri­culara. A publicat mai multe articole in reviste de specialitate, este coautor al unor volume colective publicate in tara si strainatate si autorul unor lucrari precum Pasi catre scoala interculturala (Corint, 2000), Dincolo de discipline (CEDU/Humanitas, 2003), Catre o cultura a calitatii politicilor in tarile in tranzitie. Studiu de caz privind educatia (Editura Universitatii din Bucuresti, 2006). Este membru al grupului de lucru al Comisiei Europene Quality of teachers and trainers (Agenda Lisabona 2010), precum si al unor asociatii profesionale prestigioase: International Political Science Association (IPSA), Association for Supervision and Curriculum Development (ASCD), European Educational Policy Network (EEPN), European Network for Improvement of Research and Development in Educational Leadership and Management (ENIRDELM).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.