Cărțile autorului Steven Hall

Steven Hall s‑a nascut in 1975 in Anglia. Absolvent de Arte Fru­moase, a devenit unul din membrii fondatori ai Manchester’s Wet Nana si a produs mai multe piese de teatru si videoclipuri muzi­cale. A debutat ca scriitor in volumul colectiv New Writing 13 (Picador, 2005) cu o proza scurta intitulata „Povesti pentru o carte de telefon”. Amintirile rechinului (2007), primul sau roman, a fost primit cu un entuziasm fara precedent atit de critici, cit si de cititori, fiind comparat cu Fight Club sau cu filmele lui David Lynch. Mai mult, se zvoneste ca Nicole Kidman, pasionata de sce­na­riul imaginat de Steven Hall in romanul sau, i‑ar fi cerut auto­rului sa ia in considerare posibilitatea de a crea o varianta in care, in eventualitatea unei ecranizari, rolul principal sa‑i poata reveni chiar ei.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.