Cărțile autorului Oana Băluță

Oana Baluta este absolventa a Facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti (2003), si a Masteratului de Gen si Politici Publice la SNSPA (2005), doctoranda, din 2004, in Stiinte Politice la SNSPA cu o teza despre gen si interese politice. Este coordonatoarea volumelor Parteneri egali. Competitori egali. Integrarea dimensiunii de gen in procesul de elaborare a politicilor publice (2007) si Usi deschise pentru femei in politica romaneasca (2007), coautoare a lucrarilor Justitie si Afaceri interne (2007) si Conspiratia tacerii (2007), editoarea cartii Gen si putere. Partea leului in politica romaneasca (Polirom, 2006). Conduce de patru ani organizatia neguvernamentala Centrul FILIA si sprijina implementarea principiului egalitatii de sanse intre femei si barbati prin programele si actiunile organizatiei. A publicat articole in diverse reviste: aLtitudini, Observator cultural, Romania literara, AnALize.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.