Cărțile autorului R.N. Morris

Nascut in 1960, R.N. Morris este autorul a doua romane de succes diferite ca tema si stil – foarte modernul si extrem de apreciatul Taking Comfort (2006), despre un personaj care se trezeste implicat intr-un lant de evenimente bizare, kafkiene, si romanul politist istoric A Gentle Axe (Securea blinda, 2007), care recreeaza pe cont propriu decorul si atmosfera cartilor lui Dostoievski si chiar imprumuta un personaj din Crima si pedeapsa. R.N. Morris a mai scris povestiri publicate in diferite antologii.Locuieste la Londra cu sotia si cei doi copii.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.