Cărțile autorului Matei Bejenaru

Matei Bejenaru (n. 1963) este artist vizual si preda fotografie si arta video la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi. A folosit fotografia in multe proiecte, ca mediu deopotriva artistic si documentar. A participat la numeroase expozitii in Romania si in strainatate: Bienala de la Tirana (2003), Galerie für Zeitgenossische Kunst, Leipzig (2004), Galeria Noua, Bucuresti (2005), Tate Modern – Level 2 Gallery, Londra (2007). Este initiatorul Bienalei Internationale de Arta Contemporana „Periferic” de la Iasi, unde, din 1997, sint expuse constant proiecte de arta fotografica. Din 2004 este colaborator al Suplimentului de cultura.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.