Cărțile autorului Ion Solacolu

Ion Solacolu (1937, Bucuresti), este absolvent al Facultatii de Chimie Industriala (Bucuresti), devenind apoi cercetator. Doctorat in chimie in 1972. Din 1977, expatriat in Germania. Redactor-sef al revistei Dialog, editata de Cercul Democrat al Romanilor din Germania (devine din 1985 presedinte al Cercului Democrat al Romanilor din Germania). In cadrul exilului romanesc este un fervent militant pentru democratie si impotriva comunismului, docada volumul Iconsistenta miturilor. Cazul miscarii legionare (in colab.,) aparut la Editura Polirom..

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.