Cărțile autorului Kiran Desai

Kiran Desai, fiica celebrei scriitoare indiene Anita Desai, s-a nascut in India in 1971. La 14 ani a plecat in Anglia, un an mai tirziu mutindu-se impreuna cu familia in S.U.A. Dupa ce a absolvit Colegiul Bennington si Universitatea Hollins, a urmat cursuri de creative writing la Universitatea Columbia. Primul sau roman, Hullabaloo in the Guava Orchard, publicat in 1998, a fost primit extrem de favorabil de critica literara internationala.
In 2006, cel de-al doilea roman al sau, The Inheritance of Loss (Mostenitoarea tarimului pierdut), a obtinut prestigiosul Man Booker Prize, Kiran Desai devenind astfel, la numai 35 de ani, cea mai tinara cistigatoare a acestui premiu pentru care mama ei a fost nominalizata in trei rinduri, fara insa a-l obtine vreodata. La Polirom au aparut Mostenitoarea tarimului pierdut (2007) si Zarva in livada de guave (2008).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.