Cărțile autorului Andrew Hockley

Andrew Hockleyeste consultant si instructor de management educational. A fost profesor de engleza in numeroase tari, apoi si-a luat masteratul in Management International si Intercultural la School for International Training, Vermont, SUA. De atunci a lucrat ca manager de proiect in domeniul educational in Brazilia, Statele Unite, Europa de Est sau Asia de Sud. Din 2004 s-a stabilit in România, unde a lucrat timp de doi ani ca director executiv al FocusEd Association. In prezent, este consultant pentru Hox and Erix Education and Management SRL, o organizatie de training si consultanta din Miercurea-Ciuc. Este coautor al syllabus-ului pentru International Diploma in Language Teaching Management, un curs pentru avansati pe care il preda frecvent si care este comun atestat de University of Cambridge (UK), University of Queensland (Australia) si School for International Training (SUA). Este membru al comitetului ELT Management Special Interest Group de la International Association of Teachers of English as a Foreign Language (IATEFL). De asemenea, este coautor al volumului From Teacher to Manager: Managing a Language Teaching Organization, care va fi publicat de Cambridge University Press in vara anului 2008.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.