Cărțile autorului Lucia Simona Dinescu

Lucia Simona Dinescu (n. 1977), doctor in filologie cu o lucrare consacrata implicatiilor culturale si literare ale spatiului virtual, preda la Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti, si colaborator la Centrul de Excelenta in Studiul Imaginii (CESI). A publicat studii si articole in reviste precum Dilema Veche, Dilemateca, Idei in dialog, Romania literara, Cultura, Secolul 21 sau Tribuna si semneaza o rubrica saptaminala consacrata imaginii virtuale in Observator cultural. Este autoarea CD-ROM-ului multimedia Aspecte mediale ale imaginii digitale (CESI, 2004).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.